1. Home
  2.  | 
  3. Algemeen
  4.  | Besluit CVO-Accent

Besluit CVO-Accent

25 maart 2020

Beste leerlingen en ouders/verzorgers,

Alle scholen van Accent vallen onder het schoolbestuur van CVO wat meerdere Voortgezet Onderwijs scholen bevat. Deze scholen hebben vandaag van Minister Slob te horen gekregen dat het centraal eindexamen niet doorgaat. De scholen moeten nu de schoolexamens organiseren en hebben daar meer tijd voor nodig. Daarom heeft het bestuur van CVO besloten om de scholen in ieder geval tot 7 mei 2020 gesloten te houden.

Concreet betekent dat voor de leerlingen van Accent dat zij niet naar school kunnen komen en dat de stages ook niet doorgaan. Via de mentor zullen de leerlingen huiswerk ontvangen voor de komende tijd. We beseffen dat het best ingewikkeld kan zijn en willen daarom benadrukken dat u altijd via de mentor hulp kunt inschakelen.

We zorgen ervoor uit dat de achterstanden die leerlingen eventueel oplopen, geen gevolgen zullen hebben voor het verdere verloop van hun onderwijsproces.

De leerlingen die op dit moment bezig zijn met de afronding van hun Entrée-opleiding zullen nog nader geïnformeerd worden. Zodra wij meer weten van het Albeda-college zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Wij hopen dat wij allen deze crisis ongeschonden doorkomen, en wensen u veel gezondheid en kracht toe voor de komende tijd.

Namens de Algemene Directie van Accent,

Dhr. C. van Noordwijk
Algemeen directeur Accent