1. Home
  2.  | 
  3. Delfshaven
  4.  | Accent Praktijkonderwijs Delfshaven is Excellente school

Accent Praktijkonderwijs Delfshaven is Excellente school

23 januari 2017

Accent Praktijkonderwijs Delfshaven is blij en trots na ontvangst predicaat Excellente scholen van Ministerie van Onderwijs uit handen van wethouder Hugo de Jonge.

Accent Praktijkonderwijs Delfshaven is trots en blij met het predicaat Excellente school 2016-2018, dat vandaag (23 januari 2017) werd uitgereikt door de wethouder Hugo de Jonge. Onze school behoort nu officieel tot een van de beste praktijkscholen van Nederland en daar zijn wij trots op.

Een excellente school houdt in een goede school die zich weet te onderscheiden van andere scholen op een bepaald gebied. De jury heeft Accent Delfshaven benoemd tot excellente school, omdat wij doelgericht onderwijs bieden, dat past bij alle individuele leerlingen. De school realiseert individuele leerroutes met hoge onderwijsopbrengsten en een passende uitstroom voor elke leerling.

Het was een spannende ochtend. Scholen uit heel Nederland kregen maandagochtend 23 januari ongeveer gelijktijdig te horen wie er excellent werd en wie niet. Ze werden telefonisch of per koerier op de hoogte gesteld.

De vreugde was groot op Accent Delfshaven toen om 10.45 uur de beslissende brief werd bezorgd door de wethouder zelf.

Het onderwijsteam van Accent Delfshaven is trots en blij, dat hun harde werken met passie voor hun leerlingen herkend en erkend is door de jury van het traject Excellente scholen van de onderwijsinspectie.

Om het feest compleet te maken kreeg de school van de wethouder een grote taart, die samen hij met de voorzitter van de raad van bestuur van het CVO onderwijs, Dhr. Henk Post kwam bezorgen. Ook mevr. Jacequeline Bevaart, algemeen directeur van Accent was erbij aanwezig.