Open dag op alle scholen van Accent Praktijkonderwijs

Op onze praktijkscholen leren jongeren vooral door te doen. Ze leren niet alleen rekenen en taal, maar ook koken, omgaan met geld, plannen en samen­werken. Allemaal belangrijke kennis en vaardigheden om na de middelbare schooltijd zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven en werken in de maatschappij.

Weten dat praktijkonderwijs bij je past, is stap één. Maar je prettig voelen op je nieuwe school is minstens net zo belangrijk. Kom daarom eens langs en proef de sfeer op onze scholen tijdens deze open dag.

Elke school van Accent praktijkonderwijs is anders: elke school heeft een eigen sfeer, een eigen gebouw en andere (onderwijs) accenten. Kom daarom op deze dag kennismaken met de docenten en een aantal leerlingen.

LET OP:
De geplande open dagen en open lesmiddagen gaan vanwege de Corona maatregelen momenteel NIET door. U kunt uw kind wel aanmelden bij de gewenste locatie en/of een afspraak maken voor een individuele rondleiding. Bekijk het overzicht van alle locaties.

Kijk voor actuele informatie op de Corona-pagina

LET OP:

De geplande open dagen en open lesmiddagen gaan vanwege de Corona maatregelen momenteel NIET door. U kunt uw kind wel aanmelden bij de gewenste locatie en/of een afspraak maken voor een individuele rondleiding.
Kijk voor actuele informatie op de Corona-pagina.