1. Home
  2.  | 
  3. Groep 8
  4.  | Open dag

Open dag

Heb je onze open dag gemist en heb je toch wel interesse in een van onze scholen? Bel dan de school van je keuze om een afspraak te maken.

Accent Capelle: 010 – 227 11 81
Accent Centrum: 010 – 465 10 36
Accent Delfshaven: 010 – 415 58 28
Accent Hoogvliet: 010 – 209 55 03

online een afspraak maken

Via de button van de locatie kun je een afspraak maken voor:

  • een online informatiegesprek
  • een persoonlijke rondleiding
  • een aanmeldgesprek

Sfeer proeven

Weten dat praktijkonderwijs bij je past, is stap één. Maar je prettig voelen op je nieuwe school is minstens net zo belangrijk. Elke school van Accent praktijkonderwijs is anders: elke school heeft een eigen sfeer, een eigen gebouw en andere (onderwijs) accenten.

Wil je alvast een beetje de sfeer proeven van de scholen? Ben je wel benieuwd naar hoe de school eruit ziet of wil je iets meer te weten komen over een locatie? We hebben van onze praktijkscholen een korte video gemaakt, bekijk de filmpjes onderaan. En maak dan een afspraak om nader kennis te maken!

praktijkonderwijs

Op onze praktijkscholen leren jongeren vooral door te doen. Ze leren niet alleen rekenen en taal, maar ook koken, omgaan met geld, plannen en samen­werken. Allemaal belangrijke kennis en vaardigheden om na de middelbare schooltijd zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven en werken in de maatschappij.

Maak een afspraak met de school van jouw keuze

capelle

centrum

Delfshaven

Hoogvliet

De leukste praktijkschool bij jou in de buurt!