1. Home
  2.  | 
  3. Groep 8
  4.  | Kennismaken

Kennismaken

Weten dat praktijkonderwijs bij je past, is stap één. Maar je prettig voelen op je nieuwe school is minstens net zo belangrijk. Elke school van Accent is anders: elke school heeft een eigen sfeer, een eigen gebouw en andere (onderwijs) accenten. Kom daarom eens langs met je ouders/verzorgers en proef de sfeer met je ouders/verzorgers op één (of meerdere) van onze scholen. Je kunt daarvoor een afspraak maken door contact op te nemen met de scholen.

Instromen tijdens het schooljaar

Zit je nu op het vmbo en geeft je school het advies om naar het praktijkonderwijs te gaan? Of ben je verhuisd en ben je op zoek naar een nieuwe school? Dan laten we je graag kennismaken met (één van) onze scholen. Vraag je ouders/verzorgers contact op te nemen met één van de praktijkscholen van Accent. We maken dan een afspraak zodat je een keer langs kunt komen en kennis kunt maken.

Onze leerlingen vertellen

“Het leukste op deze school vind ik dat iedereen aardig is voor elkaar en dat de docenten je overal bij helpen!” – Saliha

“De praktijklessen en de interne stages op deze school zijn heel erg goed!” – Zidane

LET OP:

De geplande open dagen en open lesmiddagen gaan vanwege de Corona maatregelen momenteel NIET door. U kunt uw kind wel aanmelden bij de gewenste locatie en/of een afspraak maken voor een individuele rondleiding.
Kijk voor actuele informatie op de Corona-pagina.