1. Home
  2.  | 
  3. Centrum
  4.  | Overlijden leerling Accent Centrum

Overlijden leerling Accent Centrum

19 januari 2021

Afgelopen zaterdag is onze leerling Nikhil na een slopende strijd tegen kanker overleden. Onze gedachten gaan uit naar zijn tweelingbroer, die ook bij ons op school zit en naar zijn ouders en verdere familie. Hieronder staat de brief die wij naar alle ouders hebben gestuurd.

Beste ouders en verzorgers,

Afgelopen zaterdag is onze leerling Nikhil na een slopende strijd tegen kanker overleden. Onze gedachten gaan uit naar zijn tweelingbroer, die ook bij ons op school zit en naar zijn ouders en verdere familie.


Vanmorgen hebben de mentoren in het tweede lesblok verteld over dit verlies aan de leerlingen. Op school gaan we een herdenkingsplaats inrichten waar we de tekeningen voor en de foto van Nikhil neerleggen. Degene die er behoefte aan heeft, kan dan even zijn of haar moment nemen om de herinneringen aan Nikhil levend te houden.


Mocht u merken dat uw zoon of dochter er behoefte aan heeft om met iemand van school over dit verlies te praten, neemt u dan contact op met mevr. Versluis of Mevr. Mizrak via het schooltelefoonnummer.


Vrijdagmiddag 22 januari is de afscheidsdienst voor Nikhil uiteraard gaan de lessen op school dan niet door.


Namens het hele team wensen wij iedereen veel sterkte toe,


Mevr. Vd Berg

Vestigingsdirecteur Accent Centrum