1. Home
  2.  | 
  3. Hoogvliet
  4.  | Schrijfster Margje Woodrow op bezoek bij Entree-opleiding van Accent Hoogvliet

Schrijfster Margje Woodrow op bezoek bij Entree-opleiding van Accent Hoogvliet

4 november 2018

In het kader van de verhalenwedstrijd “Er was eens” , kreeg Accent Praktijkonderwijs Hoogvliet afgelopen week bezoek van de schrijfster Margje Woodrow.

Zij is bekend van jeugdboeken met een spannend tintje en is de schrijfster van het boek “Snitch”.

Margje kwam bij de Entree klassen 4A en 4B vertellen hoe je een goed verhaal schrijft. Ze gaf allerlei tips waar je op moet letten bij het schrijven van een goed verhaal. Zo gaf ze de tip dat het altijd goed is om iets van jezelf in het verhaal te stoppen. Ook vertelde zij waar ze haar inspiratie vandaan haalde. De klas heeft heel goed geluisterd en stelde gerichte vragen, om zich goed te kunnen voorbereiden op het schrijfproces.

Na afloop gaf Margje ook nog een cadeautje, nl. één van haar eigen boeken!

Accent Hoogvliet doet mee aan deze landelijke schrijfwedstrijd. Omdat lezen zeer belangrijk wordt gevonden, worden er dit jaar allerlei activiteiten georganiseerd op Accent Hoogvliet

De wedstrijd ”Er was eens”  is één van deze activiteiten. Eerder deze week vond ook op Accent Hoogvliet de Kick-Off plaats van de landelijke leescampagne ‘’de Weddenschap’’ door BN-er Tindjara.

We wensen de klassen heel veel succes met het maken van de mooiste verhalen voor de wedstrijd “Er was eens “ en/of het schrijven van de 3 boekrecensies voor de Weddenschap !