1. Home
  2.  | 
  3. Delfshaven
  4.  | Youz

Youz

19 maart 2020

Beste leerlingen en ouders,

Het is een rare tijd. Geen school, geen sport en het liefst geen contact met mensen buiten je gezin. Thuis kan het heel druk zijn met alle kinderen of het is juist heel rustig omdat iedereen op zijn eigen kamer zit. Voor ons is het ook gek. Wij werken niet meer op de scholen. Dat betekend thuis achter de computer zitten. Via de telefoon met leerlingen spreken die we anders zouden zien.

Wij begrijpen dat het soms ook moeilijk is om beeldschermtijd en huiswerktijd goed te verdelen. Zo’n spelletje is ook veel leuker dan schoolwerk. Maar dit kan ook zorgen voor ruzies thuis en dat is niet de bedoeling.

Vragen over gamen, sociale media, alcohol, roken, wiet, lachgas en andere drugs kan je stellen aan één van mijn collega’s of mij. Wij weten niet wie er aan de andere kant van de chat zit. Als je liever met mij de gezondheidscoach van school wilt chatten kunt u mij een whatsapp berichtje sturen of mailen.

Ook voor vragen over hoe je met elkaar in gesprek kunt gaan? Tips over opvoeding en de thema’s hierboven kan je bij ons terecht.

De chat vind je op:  https://www.maakjekeus.nl/, onderaan de site kan je de chat starten.

Stel je wilt liever telefonisch of per mail contact, dan mag dat ook. Je kunt mij bereiken via j.arrindell@youz.nl of 0612470847.

Voor informatie kunnen ouders ook nog een kijkje nemen  op de site www.puberenco.nl.

Wij zijn er voor jullie! En stel dus vooral je vraag.

Het preventieteam van Youz
Youz biedt voorlichting en advies over preventie van verslaving, bedoelt voor jongeren, ouders en professionals.