1. Home
  2.  | 
  3. Capelle
  4.  | Geslaagden voor techniek, horeca en entree

Geslaagden voor techniek, horeca en entree

14 juni 2019

In schooljaar 2018 – 2019 zijn veel verschillende leerlingen geslaagd voor certificaten, diploma’s en dergelijke. Wij vinden dat deze leerlingen in het zonnetje gezet mogen worden op de website. Vandaar dat hieronder beschreven staat welke leerlingen een certificaat of diploma behaald heeft.

Horeca
Arcenio en Anjo hebben het certificaat “werken in de keuken” van KPC gehaald.

Het diploma bediening assistent hebben Mohammed, Dilano en Chekeisha (leerling Delfshaven) van het SVH gehaald.

Yasmine, Mohammed en Prescious hebben het diploma keuken assistent van het SVH gehaald.

Aimane Zougagh gaat onze school verlaten met een goed gevuld portfolio, flink wat diploma’s en een baan vanuit een TOP Academie! Aimane heeft de certificaten ‘Werken in de keuken’  en ‘Werken in de schoonmaak’ (KPC) behaald. Daarnaast heeft Aimane examen gedaan voor de opleiding tot bediening assistent op zijn stage bij PWC ISS. Aimane heeft zijn schoolcarrière bij Accent goed afgerond. Hij heeft namelijk zijn PRO diploma behaald na een super goed gesprek met de assessor. Aimane, we zijn erg trots op alles wat jij hebt laten zien en wensen jou een mooie carrière toe!

Benjamin Stippel gaat onze school verlaten met een baan bij de TOP Academie van PWC ISS! Benjamin heeft altijd graag in de keuken gewerkt en mag zich vanaf juli 2019 werknemer noemen van PWC ISS. Benjamin stroomt uit met een getuigschrift van het PRO en het certificaat ‘Werken in de keuken’.  Wij hopen dat je het daar goed blijft doen en je vooral verder mag ontwikkelen. Veel succes!

Luizylando gaat onze school vervroegd verlaten, omdat hij is toegelaten tot de entree sportklas op het Zadkine! Wat een mooie uitdaging ligt er daar op je te wachten. Luizy stroomt uit met een PRO diploma. We wensen je veel succes op het MBO en met je voetbalcarrière!

Entree
Dit jaar zijn er in februari 2 leerlingen geslaagd, een hiervan is doorgestroomd naar niveau 2, Administratief.

In juni en juli zijn 8 leerlingen geslaagd. Moreno en Jesse gaan aan het werk, met een jaarcontract bij Albert Heijn en Jumbo.

Tim gaat naar een BBL opleiding richting schilder, niveau 2.

Noah gaat naar een BBL opleiding autoschadehersteller, niveau 2.

Senna gaat naar het grafisch lyceum.

Jaffray gaat naar naar Sport en Bewegen, niveau 2.

Abdulrahman gaat naar ICT, niveau 2.

Ahmed gaat verder als winkelmedewerker, niveau 2.

BBL wil zeggen dat je 4 dagen betaald werkt en 1 dag naar school gaat. Eventueel kun je doorstromen naar niveau 3 of 4.

Vaak gaan de leerlingen bij hun stagebedrijf aan het werk tijdens hun opleiding. Dat is prettig, omdat ze dan niet zelf eerst een baan hoeven te zoeken.

Techniek
Xam de Vries is al halverwege uitgestroomd met een baan van 40 uur bij Reijm BV. Xam is altijd erg gemotiveerd geweest en dat zag de werkgever ook. Xam heeft al eerder zijn VCA, praktijkdiploma voor lassen en Vorkheftruck gehaald en dat komt erg van pas in zijn werk.

Ahmed Moalin is ook al eerder dit schooljaar uitgestroomd met een BBL contract bij Autoschade van As. Hij heeft eerst 2 jaar stage gelopen, zichzelf bewezen en kreeg een BBl contract aangeboden van 40 uur. Hij gaat binnenkort niveau 1 halen en stroomt door naar niveau 2.

Lorenzo vd Helm gaat ook met een goed portfolio vroegtijdig van school. Hij heeft een garantiebaan in het Groen bij stichting Boor voor 40 uur. Lorenzo houd van werken en zit daar goed op zijn plek. Met ook zijn VCA op zak, gaat hij een goede toekomst tegemoet!

Jusint t Hart gaat ons met 17 jaar verlaten. Ook hij heeft zich de afgelopen twee jaar goed bewezen bij Halfords en zij willen hem daarom ook een 32-40 uur contract aanbieden. Justin heeft afgelopen schooljaar ook nog zijn VCA en heftruck gehaald! Justin is een goede kracht en heeft een duidelijk toekomstbeeld. Hiermee heeft hij ook de examen assessor goed overtuigd, knap!

Marko Vladovic is ook geslaagd en gaat via de Gemeente uitstromen. Marko wil het liefst werken in de brandpreventie en daar gaat de Gemeente hem bij helpen. Marko heeft ook zijn VCA gehaald. Succes Marko, het gaat je lukken!

Sylvian Kinkelaar gaat ons ook verlaten met een arbeidscontract van 40 uur. Hij heeft een goed examen gesprek gehad en daarin goed kunnen laten zien wat hij allemaal bereikt heeft! Sylvian heeft een flink pakket aan certificaten gehaald en gebruikt deze dagelijks in zijn werk.

Geslaagden voor VCA:
Samet Gokhan
Lorenzo vd Helm
Jamairo Manduapessy
Justin t Hart
Fabian van Kampen
Reggy Gonlag