1. Home
  2.  | 
  3. Hoogvliet
  4.  | Accent Hoogvliet gaat komend schooljaar de challenge aan met Young Impact

Accent Hoogvliet gaat komend schooljaar de challenge aan met Young Impact

16 juli 2018

Komend schooljaar gaat Accent Hoogvliet van start met het project Young Impact. Afgelopen schooljaar zijn de voorbereidingen al getroffen, maar volgend schooljaar start de school met meer klassen en met meer uitdagingen.

Uitgangspunt van het project is, dat iedereen de wereld een stukje mooier kan maken, door iets voor een ander te doen. En dat willen en kunnen de leerlingen van Accent Praktijkonderwijs Hoogvliet ook !

Woensdagavond 6 juni j.l mochten de leerlingen van de klassen 1, 2 en 3 daarom alvast een kijkje nemen op de Celebration Finale in Ahoy. Ronnie Flex, Rico Verhoeven, STUKTV, Teske, Johnny de Mol, Kris Kross Amsterdam en diverse indrukwekkende sprekers kwamen voorbij. Het was een enorm feest en alle  leerlingen hebben er enorm van genoten!

Het was geweldig en inspirerend  voor de leerlingen om te zien wat andere leerlingen uit het hele land het afgelopen jaar hebben gedaan om het verschil te maken voor anderen. Er zijn leerlingen die iets creatiefs hebben ontworpen of iets ontworpen hebben om andere mensen te helpen, zich hard hebben gemaakt voor een groene en duurzame wereld, leerlingen die zich in hebben gezet voor een ander en leerlingen die een eigen onderneming zijn gestart. Er werden in Ahoy dan ook diverse Awards uitgedeeld voor bijzondere prestaties.

De leerlingen van Accent Hoogvliet willen en kunnen dit ook! Zij gaan volgend schooljaar daarom deze uitdaging ook aan met Young Impact en ze hebben er nu al zin in!