1. Home
  2.  | 
  3. Hoogvliet
  4.  | Alle leerlingen van Accent Hoogvliet krijgen een kerstpakket

Alle leerlingen van Accent Hoogvliet krijgen een kerstpakket

23 december 2023

De kerstvakantie staat weer voor de deur. Voor velen een moment om tot rust te komen, de familie op te zoeken voor de feestdagen en tijd met elkaar door te brengen. Kerst gaat over de geboorte van Jezus, maar de kerstgedachte is net zo belangrijk: omkijken naar elkaar, zorgen voor elkaar om met elkaar de wereld een stukje mooier te maken. Die gedachte heeft ons aangespoord dit jaar voor de leerlingen van Accent Praktijkonderwijs Hoogvliet eens wat extra’s te doen. Ook omdat de leerlingen onlangs in de wijk hebben laten zien klaar te staan voor de buurbewoners door het geven van plantjes, het helpen met tuinieren en kleine klusjes in en om het huis.

Met het uitzwaaien van de leerlingen die gaan genieten van een welverdiende vakantie was er voor elke leerling een kerstpakket. Een pakket samengesteld door de school met diverse sponsoren. We willen de sponsoren van harte bedanken voor hun gulle bijdrage:

Jeugdeducatiefonds, Zegro Horeca Groothandel, Albert Heijn Zalmplaat en Peinemannn Heftrucks.

Met deze sponsoren konden we voor alle leerlingen een pakket vullen met gezond eten, chocolade en diverse lekkernijen én een bioscoopbon. We hopen dat de leerlingen ervan genieten en we zo de kerstgedachte een beetje tot uiting hebben gebracht. Hele fijne feestdagen gewenst met elkaar en hopelijk tot volgend jaar!