1. Home
  2.  | 
  3. Hoogvliet
  4.  | Binder Bedankt!

Binder Bedankt!

4 juni 2020

Nu kennen we Binder Groenprojecten in Portugaal al langer als stagebedrijf voor Accent en kunnen we al flink wat namen noemen van leerlingen die van onze school zijn gegaan met een vaste baan.

Als sociaal ondernemer gaat Binder hiermee zelfs een stapje verder en biedt nu stageplaatsen en banen aan voor leerlingen van alle praktijkscholen in Rotterdam en omstreken in samenwerking met de TOP Academie Groen. Zo zijn onlangs op 20 mei jongstleden vier leerlingen geslaagd voor hun branchecertificaat ‘Werken in het groen’.

En Binder doet er nog een schepje bovenop! Zij nemen het onderhoud en keuring van alle parkmachines van Accent Hoogvliet voor hun rekening. Door deze samenwerking kunnen we investeren in uniek gereedschap, dat alleen gebruikt mag worden wanneer een werknemer beschikt over een speciaal certificaat.

Door leerlingen in staat te stellen al deze certificaten te halen, kunnen we, als enige praktijkschool binnen de grenzen van Rotterdam, het groenonderwijs hoog inzetten. Met dit lesprogramma dat in samenwerking met Binder aangeboden wordt, creëren we een solide voorbereiding op de arbeidsmarkt aan leerlingen die voor dit mooie vak kiezen. Oftewel:

Binder Bedankt!