1. Home
  2.  | 
  3. Hoogvliet
  4.  | “Gouden Schoolkantine Schaal 2018“ weer toegekend aan Accent Hoogvliet

“Gouden Schoolkantine Schaal 2018“ weer toegekend aan Accent Hoogvliet

16 februari 2018

Het nationaal voedingscentrum heeft de “Gouden Schoolkantine Schaal 2018“ wederom toegekend aan Accent Praktijkonderwijs Hoogvliet. Het was niet de eerste keer, dat Accent Hoogvliet beloond werd met deze prijs: de ereprijs hangt in de kantine onder de “Gouden Schoolkantine Schaal 2017 en 2016“. En natuurlijk is meneer Dikmans daar heel erg trots op!

Accent Hoogvliet hard aan het werk om predicaat gezonde school te behalen

De prijs is een erkenning voor het gezonder maken van de kantine. De school heeft het afgelopen schooljaar extra geïnvesteerd in het vervangen van de calorierijke hapjes door broodjes gezond , groente en fruit. Daarnaast is er in elke klas water beschikbaar en is er de gehele dag water verkrijgbaar aan de keukenbalie. Het vernieuwde aanbod verleidt de leerlingen van Accent Hoogvliet hopelijk ook om thuis gezonder te gaan eten.

Het behalen van de prijs past in het voedingsbeleid van Accent Hoogvliet. Bij de downloads op deze pagina kunt u het gehele beleidsplan en activiteitenplan Schoolgezondheid van Accent Hoogvliet lezen.

De school hoopt binnenkort het certificaat Gezonde school te kunnen behalen.Een  werkgroep gezonde school is hier al enkele maanden druk mee bezig. We houden u op de hoogte!