1. Home
  2.  | 
  3. Hoogvliet
  4.  | Spetterende Kick-off van het project Young Impact

Spetterende Kick-off van het project Young Impact

18 oktober 2018

Vanmorgen 18 oktober vond aan de Lavasweg in ons leercentrum van de Entree-opleiding een spetterende aftrap plaats van het project Young Impact.

Uitgangspunt van het project Young Impact is, dat iedereen de wereld een stukje mooier kan maken, door iets voor een ander te doen. En daarom willen de leerlingen van Accent Praktijkonderwijs Hoogvliet dan ook graag meedoen aan dit project !

Na de kick-off volgden de leerlingen een workshop en na de herfstvakantie zullen er in alle 1e en 2e klassen nog 3 lessen gegeven worden over dit project.

Leerlingen kunnen door een challenge aan te gaan een entreebewijs verdienen voor de spetterende afsluiting met artiesten in Ahoy in juni 2019. Leerlingen kunnen allerlei projecten aanmelden als een challenge. Een challenge kan van alles zijn: klein of groot, als het maar gericht is om anderen te helpen of het verschil te maken voor een ander.  Zo kun je iets creatiefs ontwerpen of een activiteit organiseren of iets doen om het milieu beter en duurzamer te maken. Elk jaar worden er in Ahoy Awards uitgereikt voor de meest bijzondere opvallende challenges.

In juni 2018 mochten de leerlingen van alle klassen 1, 2 en 3 alvast een kijkje nemen op de Celebration Finale in Ahoy. Ronnie Flex, Rico Verhoeven, STUKTV, Teske, Johnny de Mol, Kris Kross Amsterdam en diverse indrukwekkende sprekers traden toen op.

We hopen ook dit schooljaar weer mooie challenges  uit te voeren en daarna met elkaar te genieten van onze uitdagingen tijdens een welverdiende spetterende finale in Ahoy !