1. Home
  2.  | 
  3. Hoogvliet
  4.  | Sportieve prestaties van de docenten van de Accent scholen tijdens jaarlijks volleybal toernooi

Sportieve prestaties van de docenten van de Accent scholen tijdens jaarlijks volleybal toernooi

16 juli 2018

Ook de docenten van de scholen van Accent sporten graag. Zo wordt er elk schooljaar een volleybal toernooi georganiseerd voor de docenten van de verschillende Accent scholen .

Accent Hoogvliet was dit keer aan de beurt om het volleybal toernooi te organiseren. Er was een mooie locatie geregeld: docenten stonden heerlijk buiten met de blote voeten in het zand. In plaats van een volleybal toernooi werd het dit jaar dus een beachvolleybal toernooi. En er was veel sportiviteit, vertrouwen en verbinding bij alle docenten van  Accent te zien.

Ook was er publiek gekomen om de docenten aan te moedigen:  mevrouw Pfahl en enkele ouders van Accent Hoogvliet hebben flink aangemoedigd. Het bekende spandoek ‘HUP’ van mevrouw Pfahl heeft daarbij echter maar een beetje geholpen : de docenten van Accent Hoogvliet werden  slechts derde van de drie deelnemende Accent scholen… Maar verdrietig waren ze niet, want alle docenten hebben  genoten van het door meneer Tinkhof goed georganiseerde en verzorgde sportevenement. Alle docenten zijn al weer aan het oefenen voor het volgende volleybaltoernooi en hopen dan weer de eerste prijsbeker mee naar school te kunnen nemen!